Premier League

Rui Costa a rupt tăcerea după transferul lui Enzo Fernandez la Chelsea și nu s-a ferit de cuvinte

Enzo Fernandez (22 de ani) a devenit, în cele din urmă, noul jucător al lui Chelsea, club care l-a transferat de la Benfica în schimbul a 121 de milioane de euro.

Rui Costa a rupt tăcerea după transferul lui Enzo Fernandez la Chelsea

Pentru a-l convinge pe Enzo Fernandez să rămână, Benfica i-a propus o creștere salarială în urma căreia ar fi câștigat la fel ca la Chelsea, 10 milioane de euro pe an, dar jucătorul nu a vrut nici să audă și a încercat toate metodele pentru a-și forța transferul.

Comportamentul lui Enzo Fernandez a fost aspru criticat de Rui Costa, legendarul fotbalist portughez, acum președintele clubului Benfica.

”Un jucător care nu vrea să rămână nu poate ajuta clubul. Chiar dacă nu ar fi pierdut niciun euro, tot n-a vrut să rămână, atunci am înțeles că Enzo nu mai poate juca vreodată pentru Benfica.

Noi vrem să construim o echipă alcătuită din jucători care dau totul pentru Benfica și eu nu am mai vrut ca Enzo să mai poarte tricoul Benficăi. N-o să plâng după un jucător care nu vrea să joace pentru Benfica.

Am făcut totul pentru a-l convinge să rămână, inclusiv o propunere de creștere a salariului. I-am făcut oferta pentru a-l convinge să rămână. Eu am conștiința curată pentru că am făcut ce e mai bine pentru Benfica în acest proces. Încă de la început, Enzo a arătat clar că nu vrea să rămână.

Afacerea s-a încheiat cu puțin timp înainte închiderii ferestrei de mercato pentru că am făcut tot ce e posibil pentru a-l convinge să rămână”, a spus Rui Costa, citat de Marca.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: