Premier League

„Salah nu e mulțumit la Liverpool și vrea să plece!”

Asta chiar ar fi o situație bizară pentru Liverpool, mai ales că Mohamed Salah rămâne principalul marcator al „cormoranilor” și în acest an. Chiar dacă Klopp l-a băgat pe teren abia în a doua repriză a meciului cu Crystal Palace, 7-0, Salah a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere o pasă de gol.

Totuși, Mohamed Aboutrika, fost star al naționalei Egiptului, susține că a vorbit cu Salah, iar el e nemulțumit la Liverpool, ba chiar mai mult, conducerea campioanei Angliei ar fi de acord cu o plecare a „faraonului” de pe Anfield Road.

Mohamed Salah. Sursă foto: hepta.ro
Mohamed Salah. Sursă foto: hepta.ro

De ce Salah nu e mulțumit la Liverpool

Mohamed Salah a recunoscut că a fost foarte supărat după ce Jurgen Klopp nu i-a dat lui banderola de căpitan la partida dintre Liverpool și Midtjylland din Champions League, dar acesta ar fi doar un moment dintr-o serie mai lungă, cel puțin așa spune Aboutrika.

„L-am sunat pe Salah să vorbim și mi-a spus că e foarte supărat, dar asta nu o să-i afecteze performanțele din teren. Ar vrea să plece!

Știu că el nu e fericit la Liverpool, mi-a spus motivul pentru care nu e fericit, dar e un secret pe care nu îl pot dezvălui în public. Unul dintre motive ar fi și că nu a primit banderola de căpitan la meciul cu Midtjylland.

Dacă Salah ar fi fost la Real Madrid sau Barcelona și ar fi jucat cum joacă la Liverpool ar fi primit până acum Balonul de Aur și sper să ajungă acolo într-o zi.

Eu nu-l influențez în niciun fel pe Salah, e destul de deștept să ia deciziile cele mai bune pentru el”, a mai spus Aboutrika.

Mohamed Salah și Mohamed Aboutrika. Sursă foto: Facebook
Mohamed Salah și Mohamed Aboutrika. Sursă foto: Facebook

Îți recomand articolul despre mesajul lui Thuram după ce l-a scuipat pe Posch.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: