Premier League

Șansele lui Andone de a juca la Brighton sunt minime după ce și-a jignit clubul

Florin Andone a fost împrumutat sezonul trecut de Brighton la Galatasaray, iar atacantul român era convins că va rămâne în Turcia, motiv pentru care și-a jignit echipa de care aparținea.

Acum, Florin Andone s-a întors la Brighton, unde va avea șanse minime să joace după cele spuse, deși Glenn Murray, principalul rival al său din atac, a plecat la Watford.

Florin Andone. Sursă foto: telekomsport.ro
Florin Andone. Sursă foto: telekomsport.ro

Șanse minime pentru Andone să joace la Brighton

Totuși, există speranțe pentru Andone să joace la Brighton după ce va reveni pe teren, să nu uităm că el a suferit două accidentări puternice în perioada petrecută în Turcia.

Principalul atacant al „pescărușilor” va fi Neal Maupay, iar rezerva sa va fi puștiul Aaron Connoly. În cazul în care Maupay se va accidenta sau Connoly nu va confirma, este de așteptat că Andone să fie folosit.

Declarațiile jignitoare ale lui Andone la adresa lui Brighton

„Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat. Nu spun că sunt foarte bun, dar nu am primit aceleași șanse ca ceilalți jucători. Am adus mai mulți jucători cate au evoluat în multe meciuri consecutive pentru a intra în formă”.

„Eu de ce nu am avut parte de același tratament? Sunt foarte dezamăgit cu clubul pentru această situație. Vreau să rămân la Galatasaray!”, spunea Andone în urmă cu un an.

Îți recomand articolul despre petrecerea cu alcool și cu dame de companie din lotul naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: