Premier League

Se caută un fundaș central la Manchester United

Deși au făcut câteva transferuri, Manchester United nu a rezolvat o problemă mai veche și anume transferul unui fundaș central bun.

Cu Smalling, cam singurul fundaș constant din lot, diavolii roșii trebuie să transfere un fundaș central care să poată face față meci de meci la nivelul impus de Premier League.

Jose Mourinho s-a plâns în nenumărate rânduri că are nevoie de un fundaș central, însă nimeni nu i-a rezolvat problema. Ca să ne amuzăm puțin, putem spune că situația este similară cu cea de la FCSB în cazul atacantului. 😀

În presa britanică s-a lansat un nou zvon conform căruia Man. United a făcut o ofertă de 50 de milioane de Lire pentru fundașul lui Bayern Jerome Boateng, iar șefii lui Bayern par dispuși să înceapă negocierile.

wp2013552

Ce variante mai are United ?

În afară de Boateng, United mai negociază cu fundașul Barcelonei, Yerry Mina, dar discuțiile dintre cele două cluburi s-au cam „răcit” în ultima vreme.

GettyImages-926011980

O altă variantă care s-a mai vehiculat în presa britanică este fundașul central al lui Tottenham, Toby Alderweireld. Belgianul nu pare prea încântat de o venire pe Old Trafford, însă un salariu mai mare s-ar putea să-l facă să se răzgândească.

hd-toby-alderweireld-tottenham-monaco-champions-league-14092016_1tbbz3g2qli1412pc3cr5qm3nq

De ce varianta Boateng pare cea mai bună ?

In primul rând, internaționalul german are o experiență mare în spate, cu multe meciuri jucate la cel mai înalt nivel atât pentru Bayern, cât și pentru naționala Germaniei.

Totodată, dintre toți fundașii centrali pe care United îi dorește el pare cea mai bună variantă. Se zvonește că Bayern va accepta oferta de 50 de mil. de Lire Sterline, dacă îl primește la schimb și pe Anthony Martial, jucător care a intrat într-un conflict cu Jose Mourinho.

Este Boateng cea mai bună soluție pentru Manchester United ?

Nu uitați să urmăriți Primul 11 pe Facebook, Instagram și pe Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: