La Liga

Sevilla a scris o nouă pagină de istorie în UCL! Din minutul 45 au jucat în 10. Video

Sevilla a reușit să se impună cu 3-2 în fața rușilor de la Krasnodar, deși andaluzii au jucat în 10 oameni de la finalul primei reprize, atunci când rușii conduceau partida cu 2-1.

Trupa lui Julen Lopetegui nu s-a lăsat deloc în a doua repriză și a întors scorul spre suprinderea tuturor, în ciuda faptului că Krasnodar începuse perfect meciul, cu 2 goluri rapide, iar după ce aveau un om în plus pe teren toată lumea se aștepta la un control al jocului din partea rușilor.

Sevilla a întors scorul, deși a jucat cu un om în minus o repriză

Meciul a început perfect pentru Krasnodar, care a reușit să marcheze de două ori în primele 21 de minute, prin Magomed Suleymanov (17) și Marcus Berg (21, penalty).

Sevilla  a revenit prin golul lui Ivan Rakitic în minutul 42, în timp ce Jesus Navas a fost eliminat în prelungirile primei reprize.

A doua repriză a fost total atipică, gazdele, deși cu un om în plus, au preluat dominația partidei. Sevilla a reușit să marcheze de două ori, prin Youssef En Nesyri (69, 72) și să obțină victoria, spre surprinderea tuturor microbiștilor.

Îți recomand articolul despre povestea lui Diogo Jota.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: