Intern

Sorin Cârțu, mulțumit după U Craiova – Vllaznia 3-0: „E o normalitate, dar să remarcăm victoria! Nu trebuie să ne relaxăm”

Președintele Universității Craiova i-a avertizat însă pe jucători să nu fie relaxați, pentru că trebuie să țină un ritm bun, în așa fel încât să joace bine și în campionat și în cupele europene.

Sorin Cârțu, mulțumit după U Craiova – Vllaznia

„E o normalitate, dar trebuie să remarcăm și această victorie. E prima dată în viață când îmi ies și mie aceste pronosticuri, când am spus că toate patru ne calificăm.

Nu trebuie să ne relaxăm, ci să fim la fel de serioși și să fim preocupați de ideea că vom juca din trei în trei zile. Mai avem nevoie de jucători, vom vedea.

Meciul cu Zoria e capital și pentru generația asta de băieți, pentru recunoașterea internațională. E o echipă la care au fost probleme, totuși ei au stat acolo în Polonia, s-au antrenat, nu sunt veniți de nicăieri.

Noi ne jucăm șansa, vrem să câștigăm și trebuie să fim pregătiți la ora partidei. Avem lotul ăsta de jucători pe care-l avem, mai rotăm jucătorii. Important e să avem o echipă aptă pentru meciurile astea.

Vom avea un meci greu cu Rapid, e un meci cu încărcătură, cu oameni care susține aceste echipe. V-am spus, avem obligația să ne prezentăm la fel de bine.

Avem un lot pe care antrenorii îl pot rota cum doresc și pot avea jucătorii tonusul de care avem nevoie.

Hanca probabil va juca, Rivaldinho nu cred, că a venit mai târziu. Hanca e în parametri foarte buni. Lui Rivaldinho îi mai trebuie pregătire”.

„Suntem deschiși la orice fel de discuție în privința lui Dan Nistor, vom vedea. În februarie puteam să-l lăsăm liber, domnul Rotaru i-a prelungit contractul ca să rămână la noi.

Dacă el nu e în lot, e vina lui, nu a antrenorului”, a mai spus președintele Universității Craiova.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: