Premier League

Soția lui Jurgen Klopp nu l-a lăsat să semneze cu Manchester United

Jurgen Klopp trăiește momente foarte frumoase pe banca lui Liverpool, dar tehnicianul german a fost aproape de a semna cu Manchester United, înainte de a ajunge la Liverpool, dar soția sa nu a vrut să-l lase să meargă pe „Old Trafford”.

Soția lui Jurgen Klopp nu l-a lăsat să meargă la Manchester United

Phil Thompson, o fostă legendă a „cormoranilor” a declarat că Jurgen Klopp i-a povestit cum soția antrenorului s-a opus unei mutări la Manchester United:

„Într-o zi i-am luat un interviu lui Jurgen Klopp și l-am întrebat dacă el consideră că a fost născut special pentru a ajunge pe banca lui Liverpool. El mi-a spus că înainte de a primi oferta din partea ‘cormoranilor’, Manchester United l-a ofertat, iar el a fost aproape de a semna cu ei”.

„Totuși, soția lui nu a vrut să-l lase să semneze cu ‘diavolii’, dar când a venit oferta de la Liverpool nu a avut nimic de obiectat. Este ceva dubios, ca și cum a fost creat special pentru a fi pe banca ‘cormoranilor’ ”, a mai spus Phil Thompson.

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: