Special

Steven Gerrard, în negocieri pentru a prelua o națională care a fost la Cupa Mondială 2022

Czeslaw Michniewicz (52 de ani) s-a despărțit de naționala Poloniei, după Cupa Mondială 2022, însă polonezii negociază cu un înlocuitor cu nume uriaș.

Steven Gerrard, în negocieri pentru a prelua o națională care a fost la Cupa Mondială 2022

Steven Gerrard (42 de ani) este cel vizat pentru a ocupa această funcție, potrivit publicației poloneze Meczyki, care susține că “discuțiile au început deja”.

La Cupa Mondială din Qatar, Polonia a ajuns până în optimi, unde a fost eliminată cu 1-3 de Franța, cea care avea să joace finala cu Argentina, pierdută la loviturile de departajare.

Fostul mijlocaș legendar al lui Liverpool și al naționalei Angliei a antrenat, ultima dată, Aston Villa, din 11 noiembrie 2021 până în 20 octombrie 2020.

Înainte de clubul englez, Gerrard a mai avut o singură experiență ca antrenor, cea de la Rangers (iunie 2018 – noiembrie 2021), echipa lui Ianis Hagi.

Potrivit sursei citate, Gerrard ia în calcul să dea curs acestei oferte. Înainte de Gerrard, polonezii l-au avut în vedere pe fostul selecționer al belgiei, Roberto Martinez, care a semnat, între timp, cu Portugalia.

Federația poloneză mai are și câteva variante de rezervă: Herve Renard, Vladimir Petković, Paulo Bento și Nenad Bjelica.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: