Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Drama prin care trece fosta mascotă a lui Arsenal

Timp de 27 de ani, Jerry Qui a fost omul din spatele mascotei lui Arsenal, „Gunnersaurus”.
Acesta a fost mereu prezent pe stadion, unde era foarte îndrăgit de suporteri, iar Jerry a ratat chiar și nunta fratelui său pentru a fi prezent la un meci.
Acum, fără suporteri pe stadion, conducerea clubului a considerat că rolul lui Jerry nu mai este necesar, astfel, ca parte a unui proces de reducere a costurilor, „tunarii” au renunțat la celebra mascotă.
„Frumos” gest pentru unul dintre cei mai loiali oameni din club.

Pochettino la United?

MAurizio Pochettino este liber de contract după despărțirea de Tottenham din sezonul trecut. Presa din Anglia informează că șefii lui Manchester United l-ar fi contactat pe tehnicianul argentinian pentru a-i lua locul lui Ole Gunnar Solskjaer.

Se pare că înfrângerea 1-6 cu Tottenham ar fi fost mult prea greu de digerat pentru conducerea „diavolilor roșii”, iar Ole Gunnar Solskjaer nu ar mai avea viitor pe „Old Trafford”.

Thomas Partey la Arsenal

Arsenal a reușit să-l transfere pe Thomas Partey, fostul mijlocaș al lui Atletico Madrid. „Tunarii” au plătit 50.000.000 de euro către formația lui Diego Simeone.

Edinson Cavani la Manchester United

Edinson Cavani a ajuns în cele din urmă la Manchester United, din postura de jucător liber de contract și speră să devină numărul 1 în tabăra „diavolilor roșii” și să-i ajute pe aceștia să-și găsească gloria de altădată.

Dest: „N-am înțeles un cuvânt din ce a spus Messi!”

Sergino Dest, noul fundaș al Barcelonei, a vorbit despre problemele de comunicare pe care le are în vestiarul Barcelonei. Acesta a oferit și un moment hazliu când a explicat cum se descurcă în dialoguri cu Lionel Messi, care nu știe altă limbă în afară de spaniolă:

„E puțin ciudat, pentru că nu știu limba și nu mulți jucători vorbesc engleză. Sincer să fiu, am vorbit cu Messi, dar nu am înțeles niciun cuvânt pe care mi l-a spus. Totuși, amândoi ne-am zâmbit și ne-am srtrâns mâinile, așa că trebuie să fie de bine, nu?”. 😂

Îți recomand articolul despre fanul care și-a tatuat corpul în forma tricoului echipei sale preferate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: