Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! 😄

Știrile dimineții! „Nu luăm în calcul închiderea Ligii 1”

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat recent că Liga 1 nu va fi supusă altor restricții și că se va desfășura cum s-a desfășurat și până acum de la reluarea campionatului:

”Nu luăm în calcul să închidem Liga 1, chiar dacă vor fi multe cazuri pe zi. Noua abordare este una sectorială și depinde foarte mult de ce zic aceste Comitete pentru Situații de Urgență”.

Frații Higuain s-au reunit la Inter Miami

După venirea lui Gonzalo Higuain la Inter Miami, echipa lui Beckham a mai realizat încă un transfer, și anume cel al lui Federico, fratele fostului star de la Juventus.

Acum, cei doi vor putea fi împreună la Inter Miami și speră să uimească tot MLS-ul.

Robinho, salariu de 2 dolari în Brazilia

Finalul carierei e aproape pentru Robinho, iar fostul jucător de la Real Madrid, Manchester City sau AC Milan a prins o mutare la Santos, în Brazilia.

Robinho vrea să semneze un contract pe două sezoane și va cere un salariu simbolic de 2 dolari pe lună, el dorind să ofere fotbalului o parte din ce fotbalul i-a oferit lui de-a lungul vieții.

De Bruyne: „Anglia poate câștiga Campionatul European”

Kevin De Bruyne crede în șansele Angliei la Campionatul European, deși el evoluează în naționala Belgiei, care și ea e destul de bine clasată pentru a cuceri trofeul deținut momentan de Portugalia.

„Cred că Anglia are potențialul să câștige Campionatul European și Mondial din următoarele ediții. Au o echipă fantastică și tinerii jucători care vin din spate sunt tot de o calitate ridicată”, a spus Kevin De Bruyne.

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: