Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! Nu voi mai face o reacție după meciul Norvegia – România, 4-0, pentru că nu mai am nimic de adăugat față de ce am zis după înfrângerea cu Islanda. Lucrurile nu s-au schimbat, iar eu îmi mențin părerea.

Dacă vrei să citești ce am scris atunci, îți las articolul aici.

Știrile dimineții! Cristiano Ronaldo și-a anunțat retragerea de la națională

Cristiano Ronaldo a fost pe teren la meciul dintre Portugalia și Franța, 0-0, din grupa A a UEFA Nations League. Totuși, el și-a anunțat retragerea de la naționala Portugaliei chiar înainte de această partidă.

„Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul din cariera mea la care voi juca pentru Portugalia!”, au fost vorbele lui Cristiano Ronaldo.

Și vin și eu să vă reamintesc cu tristețe un alt lucru. Tot Campionatul Mondial din Qatar va fi ultimul și din cariera lui Lionel Messi la naționala Argentinei, deci atunci ne vom lua rămas bun de la cei doi, Cristiano și Messi.

Gică Hagi, supărat pe Rădoi

Gică Hagi s-a supărat pe Mirel Rădoi, după ce acesta a declarat că pentru meciul cu Austria, România își propune să nu mai primească atâtea goluri.

De cine nu e optimist, ar fi bine să ne despărțim. Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat, eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes.

Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor, care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor”, a spus Gică Hagi la TV DigiSport.

Alaba s-a înțeles cu Juventus

Dorit de Manchester City și Manchester United, David Alaba a ales să meargă la Juventus începând din vara următoare, din postura de jucător liber de contract.

Astfel, torinezii fac o mutare perfectă luându-l pe unul dintre jucătorii cei mai constanți din ultimii ani de la Bayern Munchen, care pleacă și din cauza neînțelegerilor apărute de-a lungul timpului cu conducerea bavarezilor.

Acel moment când îți întâlnești idolul din copilărie. Video

Franța și Portugalia s-au întâlnit în UEFA Nations League, iar partida s-a terminat la egalitate, 0-0. Tot de o întâlnire specială a avut parte și Kylian Mbappe, care a jucat din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo, idolul său din copilărie.

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: