Special

Știrile dimineții

Începe o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Contra schimbă căpitanul la Dinamo

Cosmin Contra a hotărât să schimbe căpitanul la Dinamo, iar banderola va ajunge de pe brațul lui Ante Puljic pe cel al lui Paul Anton, conform celor de la DoarDinamo.

După Mihăilă, Craiova mai poate vinde un alt puști

După transferul lui Valentin Mihăilă în Italia, la Parma, Universitatea Craiova e aproape să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor cu unul din puștii ei.

Conform Fanatik, oltenii prin vocea lui Silviu Bogdan, un oficial al echipei, sunt gata să-l dea și pe Ștefan Baiaram (17 ani), despre care ei spun că va fi următorul „tun” dat de echipa din Bănie.

Laszlo Boloni și-a găsit echipă

Laszlo Boloni și-a găsit rapid echipă după ce a fost demis inexplicabil de la Gent. Tehnicianul român va semna zilele următoare cu Panathinaikos Atena, care se află în acest moment pe ultimul loc din Grecia.

Paul Scholes e patron-antrenor la o echipă din liga a patra

Paul Scholes, fosta glorie a lui Manchester United, e patron-antrenor la Salford City, formație din liga a patra engleză.

Mai mult decât atât, vă prezint lista acționarilor de la Salford și o să rămâneți plăcut impresionați. Pe lângă Paul Scholes, acționarii de la Salford City mai sunt: David Beckham, Ryan Giggs, Nycky Butt, Gary & Phil Neville.

Totodată, Scholes este și antrenorul formației, pe care speră să o promoveze cât de curând.

Îți recomand articolul despre glumele lui Haaland și Odegaard pe seama României.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: