Special

Știrile dimineții

Începe o nouă ediție a știrilor dimineții! 😄

Știrile dimineții! Aguero, despre Messi: „Se plânge mereu de ceva!”

Sergio Aguero a povestit că Lionel Messi îl cicălește de multe ori, iar el uneori se simte de parcă ar fi căsătorit cu starul argentinian și a glumit pe tema asta:

El se plânge mereu de ceva, parcă suntem un cuplu de oameni căsătoriți de multă vreme! Eu adorm mereu cu televizorul deschis și când mă trezesc a doua zi dimineață începe să mă cicălească.

Când venim la hotel după antrenament el intră primul la duș în timp ce eu aștept și mă uit pe telefon. Iar când iese îmi spune că trebuie să ne grăbim să ajungem la masă că e deja târziu”.

Neymar i-a bătut recordul lui Ronaldo

Neymar a înscris trei goluri în victoria Braziliei din deplasarea de la Lima, cu Peru, 4-2 și a reușit să-i doboare recordul de goluri la națională lui Ronaldo.

Acum, Neymar a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria Braziliei, cu 64 de goluri, față de Ronaldo care avea 62 de goluri înscrise pentru „Selecao”.

Primul loc e ocupat de marele Pele, care are 77 de goluri înscrise pentru Brazilia.

Fiul lui Cristiano l-a rugat pe acesta să nu se retragă

Cristiano Ronaldo a anunțat că se va retrage la echipa națională după Campionatul Mondial din 2022 și cel mai probabil va mai juca maxim 2 ani până când se va retrage de tot din fotbal.

Totuși, fiul său îl roagă să mai rămână câțiva ani în fotbalul mare, pentru ca și el să debuteze și să joace măcar câteva minute cu tatăl său.

„Uneori, fiul meu pune presiune pe mine şi îmi zice: ‘Tati, mai stai câţiva ani, ca să putem juca împreună’. Va fi greu să se întâmple asta, chiar dacă mai am câţiva ani de jucat fotbal.”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Rashford: „Fiecare zi a fost un șoc pentru mine!”

Marcus Rashford a vorbit despre greutățile prin care a trecut în copilărie, mai ales când s-a confruntat foarte des cu foamea;

Fiecare zi era un șoc pentru mine. Este incredibil numărul persoanelor care suferă din cauza lipsei de mâncare și care încearcă să lupte.

Pentru tineri e puțin mai ușor, dar pentru persoanele cu familie și pentru cele mai înaintate în vârstă e o dramă”.

Casemiro, despre Kylian Mbappe

Casemiro a vorbit într-un interviu pentru presa din Spania despre Kylian Mbappe, tânărul atacant al lui PSG, pe care îl laudă și despre care spune că e un mare jucător.

„E un mare jucător, într-un club plin de nume uriașe. Mbappe nu e jucătorul nostru, așa că nu vreau să vorbesc prea mult de el până când nu vom fi colegi, dacă se va întâmpla într-o zi. Cert e că îmi place mult”, a spus Casemiro.

Îți recomand articolul despre jucătorii de la FCSB cărora le-a scăzut cota de piață.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: