Special

Știrile dimineții

Începem știrile dimineții! 😄

Știrile dimineții! Pirlo, laude pentru Mircea Lucescu

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, se va întâlni astăzi cu Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu, unul dintre primii antrenori care și-au pus amprenta pe cariera de fotbalist al lui Pirlo.

„Lucescu a fost primul meu antrenor, el m-a adus la prima echipă când aveam15 ani și am debutat la 16 ani. Încă vorbim. Mereu o să-i fiu recunoscător. Acum este o bună oportunitate să-l înfrunt”, a spus Andrea Pirlo.

Mbappe, ademenit de Liverpool

Kylian Mbappe nu se grăbește să-și prelungească contractul cu PSG, motiv pentru care, după Real Madrid, și Liverpool îl ademenește cu un contract.

Se știe pasiunea lui Mbappe pentru Real Madrid, pe care atacantul nu și-a ascuns-o, însă această nouă „ademenire”, venită chiar de la campioana Europei, îl face să se gândească mai bine.

Varianta lui Klopp pentru a-l înlocui pe Van Dijk

Virgil Van Dijk s-a accidentat grav în partida dintre Liverpool și Everton, 2-2, iar acesta va rata minim 6 luni din actualul sezon din Premier League.

Presa din Anglia anunță că Liverpool se interesează de serviciile lui Dayot Upamecano, fundașul lui RB Leipzig, care a mai fost dorit în trecut și de Arsenal.

Mircea Lucescu își învață jucătorii cum să îi blocheze pe Messi și Cristiano Ronaldo

„I-am întâlnit pe Ronaldo şi pe Messi de multe ori, dar jucătorii mei nu. O vor face în curând, iar eu trebuie să le explic cum sunt. Messi e un jucător scund, care este excepţional pe spaţii mici, datorită acceleraţiei, încrederii în sine şi driblingului său.

Ronaldo e un altfel de jucător, pentru că lui îi place mai mult să marcheze şi are nevoie de spaţii mai mari. Ronaldo are nevoie de ajutorul tuturor coechipierilor săi.

Messi poate face lucrurile de unul singur. Ronaldo se descurcă în careu sau în apropierea careului, dar el profită de spaţiile create de colegii săi şi înscrie. Asta este, sunt doi jucători diferiţi, dar sunt foarte puternici”, a declarat Mircea Lucescu.

Îți recomand articolul despre jucătorul de la Getafe care s-a luat de Ansu Fati.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: