Special

Știrile dimineții

Începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Messi, record nou în Champions League

Lionel Messi a reușit să înscrie un gol și a oferit și o pasă decisivă în duelul din Champions League cu Ferencvaros, 5-1, iar starul argentinian continuă să uimească, stabilind un nou record în cea mai importantă competiție inter-cluburi.

De 16 ani, Lionel Messi a înscris în fiecare sezon de Champions League și a devenit primul jucător care reușește să înscrie în 16 sezoane consecutive de UEFA Champions League.

Cel mai dur atac la adresa lui Mirel Rădoi

Marcel Pușcaș spune că Rădoi este acum mai mult o ”imagine” și că nu era nimerit pentru o astfel de provocare: „Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți!

Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mâna.

Nu spun că ele (n.r. – cărțile) sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un ‘urechist’, un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cânta pe la nunți și petreceri și e aplaudat”, a mai spus acesta la TV Pro X.

Benzema, întrebat de un adversar în timpul meciului ce parfum are

Fali, fundașul lui Cadiz, a oferit o poveste amuzantă petrecută la partida cu Real Madrid, 1-0, și a recunoscut că l-a întrebat pe Karim Benzema ce parfum folosește:

„Omule, nu știi cât de bine miroase tipul acela. Ce mi-a spus? S-a uitat la mine de parcă aș fi spus o prostie. Jovic, după meci, a mirosit la fel”, a comentat Fali evenimentul la emisunea El Larguero de la Cadena SER.

„Voi fi sincer cu tine, duminică dimineață l-am sunat pe vărul meu și i-am spus: <<Adu-ți chitara pentru că astăzi urmează să bem o sticlă de whisky. Și am băut-o direct>>”, a surprins din nou Fali.

Mesajul dur afișat de fanii lui Dinamo Kiev pentru Mircea Lucescu

Dinamo Kiev a pierdut partida de pe teren propriu cu Juventus, 0-2, chiar la primul meci din noul sezon de Champions League.

Fanii au avut voie în proporție de 30% să fie pe stadion, motiv pentru care ultrașii vicecampioanei Ucrainei să profite și să aducă un banner uriaș pe care scria: „Lucescu pleacă!”.

Se pare că indiferent de forma bună a echipei și de calificarea în grupele Champions League, ultrașii lui Dinamo Kiev tot nu îl pot suporta pe Mircea Lucescu și pare că nu există și nu va exista o cale de înțelegere.

Parisul, „tărâm cu belșug” pentru Manchester United. Video

Manchester United a câștigat în deplasarea de la PSG, 2-1, chiar dacă nu se află într-o formă minunată, dar la fel ca în urmă cu doi ani, englezii s-au impus la Paris împotriva tuturor pronosticurilor.

Golurile „diavolilor roșii” au fost înscrise de Bruno Fernandes (23) și de Marcus Rashford (87), în timp ce golul lui PSG a fost un autogol al lui Anthony Martial (55).

Îți recomand articolul despre top 10 cei mai buni jucători români din FIFA 21.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: