Intern

Strategia de transferuri de la FCSB, aspru criticată

Strategia de transferuri de la FCSB a fost criticată de Marcel Pușcaș, care a vorbit printre altele și de venirea lui Ante Vukusic în iarnă la formația lui Toni Petrea.

Critici pentru strategia de transferuri a FCSB-ului

„Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și dacă l-a recomandat cineva ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic?

Sau, doar ‘hai să-l vedem pe Vukusic’!”, a spus Marcel Pușcaș la TV DigiSport.

„Și mai e o problemă. Noi nu avem directori sportivi în România. I-aș întreba pe conducători dacă știu care e fișa postului unui director sportiv. ‘Scrie dom’ne, fișa postului!’.

În afară de faptul că rezolvă cazări, bagă benzină, face fișa la meci. Ar trebui să fie cel mai important om tehnic din club. Care este acesta din Liga 1? Spuneți-mi un nume!”, și-a continuat Pușcaș.

„Nu e suficient să fie fostă glorie a clubului, dar să nu știe să scrie sau să fie agramat”

„Dați un exemplu de director sportiv de la cele 14 echipe din Liga 1 care să știe și fotbal, care să facă și planuri de pregătire, strategii de transferuri și care să aibă și pregătire pe măsură.

La noi, sunt profesori de engleză, constructori, ingineri. Sunt unii foști fotbaliști, dar nu este suficient pentru a fi director sportiv. El nu este ultimul om din club, nu e suficient să fie fostă glorie a clubului, dar să nu știe să scrie sau să fie agramat”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: