Premier League

„Super League ar pune capăt poveștilor de tip Vardy”

Troy Deeney, atacantul lui Watford, a vorbit despre crearea unei Super Ligi, iar acesta a dat cel mai emoționant motiv pentru care nu ar fi bine crearea unei astfel de competiții.

Deeney aduce aminte de povestea desprinsă din cărțile SF a lui Jamie Vardy, care de la un simplu muncitor în fabrică, a ajuns târziu în liga a doua din Anglia, la Leicester City, alături de care a cucerit un titlu în Anglia, la care nici cei mai entuziaști fani ai „vulpilor” nu se așteptau.

Deeney: „Super League ar pune capăt poveștilor de tip Vardy”

Troy Deeney a descris ce ar însemna crearea unei Super Ligi în fotbal: În inima mea, sper ca această Super Ligă să nu prindă contur niciodată.

Ce ar însemna o Super Ligă? Păi, am mai vedea o poveste atât de inspirațională precum cea a lui Jame Vardy, care din ligile de amatori a ajuns să câștige Premier League și să joace în Champions League?”

„Harry Kane va mai fi numit un „rebel” al fotbalului englez, care țintește să doboare recordurile de goluri din istoria campionatului Angliei și a naționalei Angliei și care refuză transferuri la echipe alături de care ar câștiga trofee?

Din păcate, adevărul e că și dacă 20.000 de fani ai lui Tottenham au decis să își anuleze abonamentele la meciuri din sezonul următor, clubul va profita de fanii din străinătate, care îi vor înlocui pe cei plecați, despre asta e vorba”, a mai spus Troy Deeney pentru The Sun.

De altfel, chiar și Troy Deeney e un exemplu al frumuseții fotbalului. El a fost zidar, a fost închis în pușcărie, după care a ajuns să marcheze gol după gol pentru Watford în Premier League și a fost chiar aproape să fie convocat în naționala Angliei.

  • 32 de ani este vârsta lui Troy Deeney
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Troy Deeney, conform transfermarkt.com
Troy Deeney. Sursă foto: goal.com
Troy Deeney. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: