Premier League

Tatăl lui Heung-Min Son îi interzice să aibă copii

Heung-Min Son este unul dintre cei mai buni jucători de la Tottenham. Copilăria sa a fost destul de dură, pentru că tatăl său l-a obligat să facă niște antrenamente de-a dreptul spartane pentru a ajunge un fotbalist de top.

Totuși, influența tatălui său nu s-a oprit în copilărie, iar în cele ce urmează vom afla motivul pentru care acesta nu îl lasă pe copilul său să aibă copii.

Heung Min Son. Sursă foto: goal.com
Heung Min Son. Sursă foto: goal.com

De ce tatăl lui Heung-Min Son nu îl lasă sa aibă copii

Tatăl lui Heung-Min Son i-a interzis acestuia să se căsătorească și să aibă copii până când se va retrage din fotbal:

„Tata vrea ca eu să mă concentrez doar pe cariera de fotbalist. O să am timp să mă căsătoresc și să fac copii și după. Sunt de acord cu el”.

Son încă stă cu părinții într-un apartament din Londra. „Au sacrificat totul pentru mine, așa că i-am luat și pe ei în Anglia.

Lor le datorez totul, e ceva normal și e o plăcere”, a mai spus Son.

Cât de dur e tatăl lui Son

„Tata ne trezea foarte devreme și pe mine și pe fratele meu pentru a ne antrena. Dacă scăpam mingea eram pedepsiți”, spunea Son.

Și tatăl său a recunoscut într-un interviu faptul că era dur cu ei: „Știu că e interzis în Europa, dar da, mi-am bătut copiii. În Coreea de Sud e permis, dacă asta ajută la educație”.

Heung-Min Son și tatăl său. Sursă foto: hopclear.com

Îți recomand articolul despre explicația purtării unor veste speciale de către fotbaliști sub tricouri în timpul meciurior.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: