Fără categorie Special

Top 3 cluburi care au câștigat cei mai mulți bani în 2020

Anul 2020 a fost unul dificil pentru cluburile de fotbal din întrega lume, însă există exemple de formații care au reușit să treacă cu brio și peste pandemie, având un profit considerabil.

Top 3 cluburi care au câștigat cei mai mult în 2020

PSG este formația care are cele mai mari încasări dintre toate cluburile din Europa și se pare că pentru parizieni anul 2020 a fost unul foarte bun pe toate planurile.

Mai întâi campionatul în Franța a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus, PSG fiind desemnată campioană, după care trupa lui Thomas Tuchel a câștigat Cupa Franței și Cupa Ligii Franței.

Acum, Neymar și compania se concentrează strict pe Champions League, acolo unde își dispută sferturile de finală cu Atalanta.

Conform Swiss Ramble, PSG are un profit de 106.000.000 de euro, bani care provin din drepturile TV, participările în cupele europene și trofeele câștigate în competiția internă.

Jucătorii lui PSG. Sursă foto: goal.com
Jucătorii lui PSG. Sursă foto: goal.com

Barcelona, la un pas de PSG

Deși Barcelona nu a avut un sezon prea bun, catalanii se pot consola cu banii din drepturile TV pe care le-au încasat, astfel că vicecampioana Spaniei a primit, conform Swiss Ramble, 104.000.000 de euro, la mică distanță de PSG.

În sfârșit, pe locul trei o regăsim pe Manchester City, care a depășit formații precum Bayern Munchen, Juventus sau Real Madrid și a obținut 99.000.000 de euro din drepturile TV și Cupa Ligii Angliei pe care a câștigat-o, plus participarea în Champions League, unde a reușit să treacă de Real Madrid, fără prea mari emoții.

Îți recomand articolul despre discursul ținut de Lionel Messi la pauza meciului cu Napoli.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: