Premier League

Top 5 cele mai horror accidentări din Premier League. Video

Premier League este unul dintre cele mai spectaculoase campionate din lume, dar pe cât de frumoasă este atmosfera din prima ligă din Anglia, pe atât de dur se joacă, iar accidentările apar mereu, însă unele dintre ele au intrat, din păcate, în istorie drept cele mai teribile lovituri.

Cele mai horror 5 accidentări din Premier League

În sezonul recent încheiat, Andre Gomes, mijlocașul lui Everton, a suferit o accidentare urâtă la meciul cu Tottenham, după o intrare dură a lui Heung-Min Son.

Portughezul și-a revenit mult mai repede decât au preconizat medicii și a fost pe teren în ultima parte a sezonului. Totuși, accidentarea sa, pe cât de oribilă a fost, tot nu intră în top 5 al celor mai horror accidentări din Premier League.

  • Petr Cech – fostul portar al lui Chelsea și Arsenal a suferit o accidentare foarte urâtă în al doilea sezon al său pe „Stamford Bridge”, la un meci cu Reading. Cech a încercat să prindă mingea, iar un adversar s-a lovit cu genunchiul de capul lui și în urma coliziunii, Petr Cech a fost nevoit să poarte o cască tot restul carierei.

Meciul a fost cu atât mai special cu cât Carlo Cudicini, portarul de rezervă s-a accidentat și el, iar John Terry, câpitanul de atunci al lui Chelsea, a fost nevoit să intre în poartă.

Tatăl lui Haaland, retragere după o intrare criminală a lui

  • Alf-Inge Haaland – tatăl lui Erling, noua senzație a fotbalului european, a suferit o accidentare groaznică, provocată de Roy Keane, care și-a premeditat atacul.

După acel meci, Haaland nu a mai jucat niciodată fotbal, iar Keane a declarat că nu îi pare rău pentru ce i-a făcut norvegianului: „Sunt lucruri pe care le regret în viață, dar nu accidentarea lui. L-am lovit tare, dar era și mingea acolo, cred.

Nici măcar în vestiar nu am avut nicio remușcare. El a primit doar ce merita, pentru că în meci mă tot enervase. După faptă și răsplată, așa mă comport eu”. Video cu accidentarea de la secunda 12.

  • Djibril Cisse – atacantul francez a trecut prin momente grele în anul 2004, chhiar în primul său sezon la Liverpool. Cisse apucase să joace doar 19 meciuri pentru „cormorani”, când a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu.

Ghinioanele s-au ținut de el tot restul carierei, iar la doi ani de la accidentarea de la Liverpool, Cisse a ratat participarea la Campionatul Mondial din 2006, după o nouă dublă fractură de tibie și peroneu.

  • Eduardo – fostul atacant croat al lui Arsenal era anunțat drept o mare speranță a fotbalului mondial și nimeni nu se gândea că toată cariera lui ar putea sfârși brusc în urma unei accidentări teribile.

Eduardo a fost „rupt” de Martin Taylor, care a avut o intrare criminală asupra gleznei tânărului jucător. De atunci, cariera lui a luat o turnură tragică, iar el nu a mai ajuns niciodată la potențialul pe care l-a avut înainte de dezastrul din meciul cu Birmingham.

Aaron Ramsey putea să se lase de fotbal la 19 ani

  • Aaron Ramsey – Mijlocașul lui Juventus a avut parte de o accidentare foarte urâtă la un meci pentru Arsenal împotriva lui Stoke City, în 2010, când galezul avea doar 19 ani.

Ramsey a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu, iar doctorii îi dădeau șanse minime să mai joace vreodată fotbal, dar el a revenit și a devenit unul dintre oamenii de bază din echipa „tunarilor”, până la transferul la campioana Italiei.

Îți recomand articolul despre cel mai vechi stadion din lume.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: