Intern

Turcii i-au spart contul de Instagram lui Colțescu. Foto

Încep din capul locului prin a spune că Sebastian Colțescu nu e rasist. E prost? Da, foarte, dar rasist nu. Acum că am făcut această precizare, trec direct la subiect și anume că gafa făcută de el a luat o anvergură atât de mare, încât hackerii turci i-au spart contul de Instagram.

Bine, căutați pe Instagram numele Sebastian Colțescu să vedeți câte conturi cu numele lui au fost făcute ieri, așa că cine spune că fotbalul nu e un fenomen social, îl rog să se gândească mai bine. 😂

Haideți să vedem cum i-au spart turcii contul de Instagram lui Colțescu

Acum, la poza de profil a contului, Colțescu are o poză cu Pierre Webo, cel jignit și pe care ni-l amintim și din cariera lui de jucător. Recunosc, până la acest scandal nu știam că s-a retras Webo din fotbal, dar văd că din ianuarie 2019 și-a agățat ghetele în cui fostul atacant al lui Fenerbahce, Bașakșehir, Osasuna sau Leganes.

„Arbitru. Hăckuit de @vipergord & @ahmet.bzgln. Nu rasismului” au scris hackerii în descrierea contului de Instagram al arbitrului român.

Ca să nu închei prea abrupt, vă mai ofer două informații. Prima e o chestiune interesantă despre Pierre Webo, care deși e născut și crescut în Camerun, a debutat în prima ligă din Uruguay și s-a retras tot acolo.

Iar a doua chestie este mai mult o reamintire despre cine e de fapt Sebi Colțescu, pe care sper să nu mai văd că e atât de apărat de toată lumea, pentru că un astfel de specimen nu avea ce căuta în arbitraj și nu e vorba despre scandalul de acum, e vorba despre mizeriile și nenorocirile pe care le făcea. Priviți mai jos:

Borcea către Colțescu: „Scrie că ți-am luat mașină!”

Ăsta e Sebastian Colțescu, noi îl știm, străinii acum îl descoperă!

Îți recomand articolul despre Miralem Pjanic, care nu se simte bine la Barcelona.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: