Special

Un fan de 15 ani al lui Rangers, interdicție pe viață pe stadion. Video

Un fan în vârstă de 15 ani al lui Glasgow Rangers a fost acuzat de poliție după ce l-a jignit pe Scott Brown, căpitanul lui Celtic.

Suporterul i-a amintit de sora jucătorului, care a murit în 2008 din cauza unui cancer de piele. Un filmuleț cu gestul necugetat al tânărului s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare și i-a înfuriat până și pe șefii lui Rangers.

Fanul de 15 al lui Rangers, interdicție pe viață pe stadion

Suporterul în vârstă de 15 ani al lui Glasgow Rangers a fost ridicat de poliție după jignirea adusă căpitanului lui Celtic, Scott Brown, și a primit o pedeapsă drastică chiar din partea clubului pe care îl susține.

Șefii lui Rangers l-au interzis pe viață la toate meciurile de pe „Ibrox Park”, stadionul echipei. „Ce face sora ta?”, a fost întrebarea lipsită de respect a suporterului, în contextul în care Fiona, sora lui Scott Brown, a murit ca urmare a unui cancer de piele.

Când a auzit întrebarea, Scott Brown a rămas nemișcat și l-a „țintit” cu privirea pe fanul rivalilor, dar nu a reacționat în nici un fel. Polițiștii l-au alungat pe tânărul pus pe scandal pentru a evita o situație neplăcută.

Întâmplarea s-a petrecut în urmă cu exact un an, iar de atunci, suporterul a tot încercat să trimită scrisori în care își cere scuze față de club și față de căpitanul lui Celtic, pentru a fi reprimit pe stadion, dar încă nu a reușit să înduplece pe nimeni.

Îți recomand articolul despre petrecerea cu alcool și cu dame de companie din lotul naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: