Intern

Un fotbalist din Liga 1 s-a retras la 24 de ani

Veste proastă pentru fotbalul românesc, după ce Alessio Carlone, mijlocașul lui FC Botoșani, a anunțat că se va retrage din fotbal din cauza problemelor pe care le are la inimă.

Este o veste cu atât mai rea pentru Liga 1, pentru că Alessio Carlone chiar era un mijlocaș interesant pentru fotbalul românesc.

Alessio Carlone se retrage din fotbal la 24 de ani

Alessio Carlone a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că se retrage din fotbal, la numai 24 de ani, din cauza problemelor la inimă.

„Cariera mea de jucător s-a terminat și am avut un timp prea scurt, dar minunat. Fotbalul m-a făcut persoana matură care sunt acum. Mi-a arătat locuri frumoase din lume. Prin urmare, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au făcut din cariera mea.

În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor pentru că au descoperit asta și pentru munca lor grozavă. Familiei, prietenilor și iubitei mele care mi-au oferit sprijin necondiționat.

Colegilori mei (foști) de echipă, de la care am învățat multe. Prietenilor grozavi pe care i-am întâlnit”, a scris acesta.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: