Intern

Vali Crețu, supărat pe colegii din atac

Vali Crețu a vorbit după remiza FCSB-ului de la Botoșani și a recunoscut ca s-a supărat pe colegii din atac, de la care așteaptă goluri și mai multe faze de atac.

Vali Crețu, supărat pe colegii din atac

„Ne aşteptam la un meci greu, întotdeauna echipele mici fac meciuri mari împotriva noastră, dar trebuie să ne concentrăm acum pe Conference League. Trebuie să facem un meci bun acolo.

În Liga 1, e fotbal ca peste tot. N-am avut deloc emoţii la debut. Îmi pare rău că nu am luat toate cele 3 puncte. Am început pe postul meu, am terminat fundaş central. Mă bucur că pot să evoluez pe mai multe posturi şi că pot să îmi ajut echipa.

Avem o echipă tânără, cu multă calitate. Se pare că astăzi nu a intrat mingea. Sper ca la meciurile următoare să ne reglăm şi să înscriem”, a spus fundașul FCSB-ului.

„Ne-am obişnut să câştigăm aici. Era important să începem cu dreptul. Din păcate, atât s-a putut astăzi. A fost un meci greu, pe care l-am controlat, dar mingea nu a vrut să intre.

Nici de la 11 metri nu a intrat. Aşteptăm următorul meci, sperăm să intre atunci. 

Noi suntem alături de el. Tănase bate foarte bine, dar în seara asta a ratat.

Va fi greu. N-am mai câştigat campionatul de mult. E presiune mare. Sunt mulţi jucători tineri, talentaţi, dar trebuia să avem mai multe şuturi.

Eu sunt fundaş şi mă bucur că nu am luat gol, dar trebuia să marcăm. Trebuie să arătăm mai multă maturitate şi să dăm goluri”, a mai spus Vali Crețu.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.https://www.youtube.com/watch?v=n3Yco7Rkpj4&t=5s

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: