La Liga

Verdict crunt pentru Lucas Vazquez! El Clasico poate fi ultimul meci din cariera la Real Madrid

Lucas Vazquez s-a accidentat în El Clasico, iar fotbalistul lui Real Madrid a primit verdictul medicilor, care e unul simplu dar crunt: entorsă la nivelul ligamentelor încrucișate.

Într-adevăr, e mai bine decât să fie o ruptură, asta pentru că există o șansă de 1% ca el să mai joace în actualul sezon. Totuși, medicii nu sunt foarte optimiști și cred că abia în luna august, Vazquez ar putea să revină la antrenamente, pentru ca în septembrie sau în noiembrie să revină pe teren.

Lucas Vasquez. Sursă foto: goal.com
Lucas Vasquez. Sursă foto: goal.com

De ce El Clasico poate fi ultimul meci din cariera la Real Madrid

Lucas Vazquez rămâne liber de contract la vară, iar Real Madrid nu l-a convins să își prelungească înțelegerea, astfel încât acesta poate semna gratis cu orice altă formație care îi satisface dorințele salariale.

Pe urmele sale se află cluburi precum Juventus, AC Milan, Borussia Dortmund, Napoli sau Everton. Din păcate, o astfel de accidentare îi poate afecta șansele unui transfer mai bun, pentru că cluburile nu știu în ce formă se poate întoarce ibericul.

Astfel, accidentarea din El Clasico poate însemna finalul carierei lui Vazquez la Real Madrid.

  • 30 de ani împlinește Lucas Vazquez pe 1 iulie
  • 15.000.000 de euro este cota de piață a lui Lucas Vazquez, conform transfermarkt.com
Lucas Vasquez. Sursă foto: goal.com
Lucas Vasquez. Sursă foto: goal.com

Lucas Vazquez, despre ce înseamnă a fi madrilist 100%

Lucas Vazquez a vorbit într-un interviu pentru presa din Spania despre cât de fericit este că a avut șansa să joace pentru Real Madrid, iar eu cred că, pe lângă dorințele impresarilor săi, este vorba și despre o dorință de a încerca ceva nou, în cazul lui, tocmai de-aia și ar prefera să plece în vară.

„Eu sunt fan Real Madrid înainte să fiu un jucător de fotbal. De când am ajuns la juniori, obiectivul meu a fost să pot juca la echipa mare. Nu sunt interesat de oferte de la alte cluburi și nu voi fi prea curând”, asta spunea Vazquz în 2018.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primul 11 (@primul11)

Interesantă e povestea asta a trecerii lui de la juniori la echipa mare și cât de dedicat a fost. În legătură cu plecarea lui, și impresarii greșesc mult, dar poate și el vrea o schimbare. Totuși să vedem la vară!

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: