Serie A

Veste proastă pentru Ionuț Radu! Echipa care îl voia s-a reorientat rapid

Ionuț Radu (25 de ani) se va despărți de Cremonese după doar jumătate de sezon, iar portarul român trebuie să își găsească un alt club din această iarnă.

Veste proastă pentru Ionuț Radu

În ultimele săptămâni, italienii au vehiculat mai multe posibile destinații pentru Ionuț Radu. Una dintre echipele despre care s-a scris că ar fi interesate de portarul român a fost Reggina, însă gruparea din Serie B a oficializat transferul unui alt goalkeeper.

Este vorba despre Nikita Contini (26 de ani), care a fost împrumutat de la Napoli. Mutarea a fost anunțată de Reggina, ceea ce înseamnă că Ionuț Radu a ieșit din calculele formației din sudul Italiei.

Rămâne de văzut unde va ajunge Radu în cele din urmă, ținând cont că au apărut informații potrivit cărora românul este dorit în continuare de cluburi din Italia, dar și din Spania sau Franța.

Deși a sperat că se va impune la Cremonese și nu va mai fi nevoit să meargă sub formă de împrumut la altă echipă, Ionuț Radu a fost scos din circuit de o accidentare la cot, iar în locul său a fost titularizat Marco Carnesecchi. Evoluțiile portarului italian i-au convins pe oficialii nou-promovatei, care au decis să renunțe la român în această iarnă.

Astfel, Radu este nevoit să își găsească acum o nouă echipă, iar pe fir a intrat Lorient, ocupanta locului 7 din campionatul Franței, anunță Tuttomercatoweb. Cel mai probabil, formația din Ligue 1 vrea să-l împrumute pe goalkeeper până la finalul actualului sezon, urmând ca din vară să decidă dacă îl va păstra în continuare pe acesta sau nu.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: