Premier League

Vești proaste! Florin Andone a rezistat doar 13 minute pe teren la primul meci după 10 luni

Florin Andone a revenit pe teren după o pauză de 10 luni, cauzată de o accidentare suferită la genunchi, însă ghinionul nu s-a terminat odată cu intrarea sa pe teren.

Florin Andone. Sursă foto: telekomsport.ro
Florin Andone. Sursă foto: telekomsport.ro

13 minute a rezistat Florin Andone pe teren la revenirea la Brighton

Florin Andone a rezistat pe teren doar 13 minute jucate în echipa U23 a lui Brighton, însă după o centrare a simțit o jenă și a cerut să fie schimbat. Doctorii încă nu i-au dat un verdict, însă se va mai amâna revenirea sa în Premier League, care poate să nu mai fie în acest sezon.

„Nimeni nu și-ar fi dorit să vadă asta. Nu are niciun rost să se riște cu el. Florin Andone este schimbat după doar 13 minute”, a spus comentatorul partidei.

„A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23, e un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni.

Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, spunea Graham Potter, la conferința de presă de joi

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: