La Liga

Vidal, beat pe Instagram cu 12 zile înainte de Barca – Napoli. Video 🍺

Arturo Vidal va rămâne la Barcelona și în sezonul următor, deși s-a zvonit foarte des că mijlocașul din Chile va pleca din echipa catalanilor.

El este recunoscut pentru stilul său unic de joc, dar și pentru „ieșirile din decor”, cum s-a întâmplat pe un live de pe contul său de Instagram.

Arturo Vidal. Sursă foto: goal.com
Vidal, beat pe Instagram cu 12 zile înainte de Barca – Napoli. Video 🍺. Sursă foto: goal.com

Arturo Vidal, beat pe Instagram

Arturo Vidal s-a filmat live pe Instagram în timp ce era beat, în condițiile în care Barcelona are un meci decisiv în Champions League cu Napoli, peste doar 12 zile, adică pe 8 august.

(Rectificare: e suspendat cu Napoli, deci sa curga berea 🤣)

Mijlocașul din Chile nu era coerent, iar fanii săi au început să înregistreze momentul penibil, în care chiar el s-a afundat.

Privit ca un paria în Chile

Nu e prima dată când Arturo Vidal își dă în „petec”, acesta fiind implicat în mai multe accidente rutiere, unele chiar grave în care își făcea praf mașinile de lux, tot din cauza băuturii.

Masina de lux a lui Arturo Vidal. Sursă foto: theindependent.co.uk
Masina de lux a lui Arturo Vidal. Sursă foto: theindependent.co.uk

Am avut ocazia, la un moment dat, să vorbesc cu niște băieți pasionați de fotbal din Chile și mi-au spus că Arturo Vidal este privit în propria țară ca un paria, în niciun caz ca o vedetă.

În orice caz, ep nu va juca împotriva lui Napoli, din cauza unei suspendări, acolo unde catalanii trag din greu pentru a se califica și pentru a încerca să salveze sezonul recent încheiat, în care au pierdut titlul în fața rivalilor de la Real Madrid.

Îți recomand articolul despre povestea de viață a lui Dani Alves.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: