Special

Viitorul Norvegiei arată bine

Norvegia va întâlni România în grupa pentru Nations League, dar nordicii par într-o creștere de formă inpresionantă, chiar dacă au ratat calificarea la EURO 2020.

Totuși, viitorul Norvegiei sună bine, având în vedere tinerii fotbaliști care se ridică din ce în ce mai mult în ultima vreme, precum Erling Haaland sau Martin Odegaard.

Norvegia are un viitor destul de bun în fotbal

De mult timp Norvegia nu a mai fost în atenția publicului larg pentru generația lor de fotbaliști, însă în această perioadă nordicii chiar au cu ce să se mândrească și au șanse destul de mari să se califice la Campionatul Mondial din 2022.

Să cunoaștem câțiva tineri fotbaliști novegieni:

  • Erling Haaland (20 de ani)fenomenul sezonului trecut de Champions League, când a făcut senzație la Red Bull Salzbuirg, motiv pentru care Borussia Dortmund s-a mișcat rapid pentru a-l cumpăra. Ajuns în echipa lui Lucien Favre, Haaland a continuat să uimească, iar portarii din Bundesliga au simțit pe propria piele „furia” tânărului atacant norvegian de doar 20 ani.
  • Martin Odegaard (21 de ani)cunoscut pentru transferul său la Real Madrid la doar 16 ani, Odegaard a evoluat mult în ultimii ani, iar în sezonul trecut, la Real Sociedad, devenise unul dintre jucătorii de bază. Acum, Zidane îl folosește constant și pare că și-a găsit în sfârșit locul la Real Madrid.
  • Kristoffer Ajer (22 de ani)este fundașul central al lui Celtic Glasgow și unul dintre stâlpii defensivei lui Neil Lennon, pe care antrenorul irlandez se bazează și în funcție de care își face tactica pentru meciuri.
  • Sander Berge (22 de ani)tânărul mijlocaș al lui Sheffield United a fost coleg cu Ianis Hagi sezonul trecut la Genk, dar evoluțiile sale bune i-au făcut pe cei de la Sheffield să plătească nu mai puțin de 24.000.000 de euro.
  • Jens Petter Hauge (20 de ani)a fost transferat în această vară de AC Milan de la Bodo Glimt pentru 5.000.000 de euro și e considerat colegul perfect pentru Erling Haaland în atacul Norvegiei pentru viitor. Încă nu a apucat să debuteze pentru AC Milan, dar rămâne un fotbalist interesant.

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: