Premier League

Wayne Rooney joacă tare! Ce a spus despre Lionel Messi, rivalul de o viață al lui Cristiano Ronaldo

Wayne Rooney (37 de ani) a avut o dispută de la distanță în ultima vreme cu fostul său coleg de la Manchester United, Cristiano Ronaldo (37 de ani), despre care a spus că nu mai poate juca la cel mai înalt nivel.

Wayne Rooney joacă tare! Ce a spus despre Lionel Messi, rivalul de o viață al lui Cristiano Ronaldo

În ultima vreme, Cristiano Ronaldo a fost „clientul” fidel al lui Wayne Rooney. În schimb, fostul atacant englez a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi, despre care a spus că este mai bun decât Diego Armando Maradona, fostul mare star argentinian.

„Am vizionat o mulțime de videoclipuri cu Diego Maradona, care a fost un jucător asemănător, dar Messi este mai bun. Are de toate… Modul în care controlează mingea, driblingul său, pasele decisive”, a spus Wayne Rooney, în cadrul unui interviu.

Deranjat de afirmațiile fostului său coleg de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a transmis că, în opinia sa, Rooney este doar gelos pe el. În primă fază, fostul internațional englez s-a arătat amuzat de cuvintele lui CR7 la adresa sa, însă recent a acordat un interviu în care și-a expus adevărata părere.

”E un jucător fantastic. El și Messi sunt, probabil, cei mai buni fotbaliști din istorie. Nu l-am criticat, am spus că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și lui Cristiano îi este greu să înțeleagă asta. A acordat un interviu care a făcut încojurul lumii. Unele comentarii au fost un pic bizare, dar sunt sigur că Manchester United va lua o decizie odată ce va fi difuzat în întregime”, a spus Wayne Rooney, potrivit CNN.

Starul lusitan l-a atacat pe Rooney, chiar dacă cei doi au fost coechipieri la Manchester United în perioada 2004-2009.

„Nu înţeleg de ce (n.r.- Rooney) mă critică atât de rău. Probabil pentru că el şi-a încheiat cariera, iar eu continui să joc la nivel înalt. Nu o să spun că arăt mai bine decât el. Deşi ăsta este adevărul”, a declarat Ronaldo în interviul exploziv acordat jurnalistului Piers Morgan.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: