Special

Zlatan îl face praf pe selecționerul Suediei: „Ce glumă de c***t!”. Foto

Zlatan Ibrahimovic a scris un mesaj pe Twitter după ultimul meci al naționalei Suediei, pierdut de nordici în fața Franței, 0-1.

„Ibra” a fost nervos pe selecționerul Suediei, care l-a băgat în teren pe Dejan Kulusevski, noul star al nordicilor și proaspăt jucător al lui Juventus, abia în minutul 70.

Zlatan îl face praf pe selecționerul Suediei

Supărat pe faptul că Dejan Kulusevski a fost folosit doar 20 de minute, Zlatan Ibrahimovic a lăsat un mesaj foarte dur pe Twitter la adresa selecționerului.

„O glumă de c***t. Încă o dovadă că oameni incompetenți ocupă posturile greșite și scufundă fobalul suedez”, a fost mesajul lui „Ibra”.

Nici Kulusevski nu s-a lăsat mai prejos

Și Dejan Kulusevski s-a supărat pe selecționer și le-a explicat reporterilor la finalul meciului că nu a avut timp să schimbe ceva în teren, timpul fiind prea puțin pentru a reuși mai multe împotriva unui adversar tare, precum Franța.

„Nu am avut timp să influențez meciul. Am fost șocat. La antrenament totul a decurs foarte bine, dar, din păcate, acesta este fotbalul.

Este un sentiment ciudat, dar respect alegerea antrenorului și sper să joc următorul meci de la început”, a declarat jucătorul lui Juventus.

Îți recomand articolul despre tatuajele bizare ale lui Nicolas Otamendi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: