Cupa mondială 2018 Rusia

11-le de Mondial | Auf Wiedersehen, Germania!

INCREDIBIL ! Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială după înfrângerea cu 2-0 împotriva Coreei.

Din 1938 nemții nu au mai fost eliminați de la Cupa Mondială din faza grupelor.

Nu îmi explic această înfrângere, nemții au avut șansa ca Suedia să spulbere Mexic, încât ei trebuiau să câștige doar cu 1-0 și erau calificați.

Deși multă lume a spus că Germania a avut ghinion în acest meci, mie mi s-a părut că în afară de 2-3 faze periculoase, ocaziile cele mai mari și cele mai numeroase le-au avut tot asiaticii.

Dacă în celălalte meciuri vorbeam despre defensiva defectuoasă a Germaniei, astăzi tragem linie și vedem că toate compartimentele au fost slabe. Atacanții Gomez și Werner nu au făcut absolut nimic, mijlocul, fără Sane lăsat aiurea în afara lotului, pare anemic, iar despre defensivă am tot vorbit.

Golaverajul rușinos al nemților este de 2 goluri marcate și 4 goluri primite în 3 meciuri, într-o grupă foarte accesibilă pentru ei cu Mexic, Suedia și Republica Coreea.

Coreenii merită lăudați și apreciați pentru că, deși nu mai aveau șanse de calificare, au continuat să joace fotbal pentru onoare și pentru a face fericiți numeroșii suporteri veniți în Rusia pentru a-i susține.

După această eliminare neașteptată cel mai probabil Joachim Low va părăsi naționala Germaniei pe care a antrenat-o din 2006 până în prezent. Totodată se va începe o reconstrucție a naționalei, iar mulți dintre jucătorii de la acest Mondial nu vor mai fi atât de siguri de locul lor în echipa națională.

Încă o dată felicitări Coreea pentru victorie și pentru dăruirea cu care au jucat !

36391983_187746575224290_8820292457091563520_n

Nu uitați să ne urmăriți pe Facebook și pe Instagram.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: