Fără categorie

11-le de Mondial | Începe etapa a doua. Unde ”aterizează” cele mai multe medalii de campion

Până acum, singura care a demonstrat că a venit în Rusia cu un obiectiv clar, a fost Belgia. Bine, ce-i drept, a avut un adversar care nu a putut opune rezistență, cu un lot cotat la 8 milioane de euro, adică echivalentul șireturilor lui De Bruyne. Totuși, Penedo a avut o prestație excelentă în prima repriză, a blocat mingi grele de la Hazard, Carrasco și Mertens.

Aștept meciul decisiv pentru primul loc în grupă, cu Anglia. Sunt curios dacă și în acel meci o să vedem același spectacol ofensiv. Nici englezii nu au arătat rău, chiar dacă au câștigat chinuit cu Tunisia. Ce să mai vorbim de meciul Portugaliei cu Spania. Părerea mea, din ce am văzut până acum, câștigătoarea Cupei Mondiale o să vină din grupa B sau G. Adică una din cele patru menționate până acum.

Naționala Spaniei pare să nu fie afectată de schimbarea de antrenor pe ultima sută de metri, Belgia arată superb de la mijloc în sus, Portugalia la fel (exceptându-l pe Cristiano care poate căra o echipă după el, lusitanii dispun și de Bernardo Silva, Guedes, Gelson Martins care, apropo, nu înțeleg de ce nu a fost folosit), iar Anglia are forța de grup și jucători care se cunosc foarte bine între ei, dat fiind faptul că tot lotul Angliei provine din Premier League. Chiar cred, în ciuda a ce spun mulți care îi iau în râs, că poate face o figură frumoasă la acest tureu final.

Acestea fiind spuse, o să fie un duel între La Liga și Premier League pentru campionatul care dă cei mai mulți campioni mondiali. Eu merg pe mâna EPL-ului.

Nu zic că cele care au surprins neplăcut de la primul meci nu pot să revină. N-ar fi o surpriză. Totuși, sunt echipele care au pornit din postura de favorite.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: