Special

5 fotbaliști care au refuzat Real Madrid

Cine spune că Real Madrid nu se refuză? Primul 11 vă prezintă 5 fotbaliști care au rezistat tentației și au refuzat-o pe Real Madrid.

Cei 5 fotbaliști care au refuzat-o pe Real Madrid

Francesco Totti a vorbit într-un interviu pentru Rai Sport din 2016, despre o ofertă pe care a avut-o de la Real Madrid: „M-am gândit la posibilitatea de a pleca de la Roma la Real Madrid.

Când un club uriaș, poate cel mai bun din lume se interesează de tine, începi să te gândești cum ar fi viața ta acolo”.

Totti a stat și s-a gândit la oferta făcută de Florentino Perez, dar dragostea lui pentru AS Roma era mult prea intensă. „Roma este viața mea, lumea mea. Acest club, acest oraș, sunt tot ce am în viață. Dar este adevărat, singurul meu regret este că nu am mers la Real Madrid”, a mai declarat el.

David Silva – Mijocașul spaniol a refuzat o ofertă de la Real Madrid primită în 2012 din cauza campionatului Angliei. Silva a fost atât de fascinat de experiența pe care a trăit-o în Anglia, încât nu a vrut să se mai întoarcă în La Liga din nou.

„Nu sunt interesat de Real Madrid. Sunt foarte satisfăcut de aventura mea în Premier League. Am progresat mult de când am ajuns aici. Nu credeam că voi fi capabil să ajung la un nivel atât de înalt pe vremea când jucam la Valencia”, a spus spaniolul.

David Silva. Sursă foto: goal.com
David Silva. Sursă foto: goal.com

„La Bayern am aceleași condiții ca la Real Madrid”

Real Madrid a încercat să îl cumpere pe Robert Lewandowski în 2017, dar polonezul a refuzat mutarea pentru că Bayern era la fel de bună ca Real Madrid, în opinia lui. Atacantul nu a simțit că are nevoie de o nouă experiență și a acceptat o prelungire a contractului cu formația bavareză.

„La Bayern am exact aceleași condiții pe care le-aș avea la Real și este la fel de măreață precum spaniolii. Personal, cred că o să cuceresc tot ceea ce îmi propun cu Bayern”, a declarat Lewandowski.

Robert Lewandowski. Sursă foto: goal.com
Robert Lewandowski. Sursă foto: goal.com

PSG înainte de Real Madrid

Mijlocașul italian era dorit insistent de Florentino Perez în 2016, însă italianul a refuzat să-și schimbe stilul de viață și a decis că a rămâne la campioana Franței este cea mai bună opțiune.

„Am aflat despre interesul lui Real Madrid și mă simt bucuros pentru că nu primești în fiecare zi un telefon de la Real Madrid. Dar când mă simt atât de bine unde sunt, chiar nu vrea să se modifice nimic în viața mea.

Vreau să câștig Champions League cu PSG, apoi mă voi gândi ce voi face”, a spus italianul.

Marco Verratti. Sursă foto: goal.com
Marco Verratti. Sursă foto: goal.com

Steven Gerrard, legenda lui Liverpool a avut oportunitatea să se transfere la Real Madrid în iunie 2005. Madrilenii au oferit 33.000.000, dar „cormoranii„ au cerut 50.000.000 de euro. „Stevie G” era în vacanță și nu i-a venit să creadă ce decizie a luat clubul.

„Ultimele 6 luni au fost cele mai grele din viața mea, dar mi-am dat seama că eu iubesc Liverpool, așa că mi-am prelungit contractul pe 5 ani, aici”, a lămurit Gerrard situația.

Steven Gerrard. Sursă foto: goal.com
Steven Gerrard. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre nemulțumirea lui Paulo Dybala în legătură cu ratingurile de la FIFA.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

2 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: