Special

A lipsit prima repriză pentru că nevasta năștea, în a doua repriză a dat 3 goluri

Povestea impresionantă îi aparține lui Jonathan Soriano, pe vremea când juca în Austria la Red Bull Salzburg. În partida cu Wolfsberger, atacantul spaniol era anunțat titular, dar a fost nevoit să plece chiar înainte de startul meciului, pentru a asista la nașterea fiicei lui.

Red Bull Salzburg's Jonathan Soriano celebrates after scoring a goal during their Austrian league soccer match against Sturm Graz in Graz

În acea seară, nevasta sa a născut o fetiță pe care a botezat=o April, iar Jonathan a fugit la stadionu, unde echipa sa avea mare nevoie de el.

La sfârșitul primei reprize, scorul era 2-2, iar Soariano a intrat în a doua repriză. A dat 3 goluri și o pasă de gol. A fost cel mai bun de pe teren, iar echipa lui a câștigat cu 6-2. La sfârșitul meciului, spaniolul declara.

CpljuizWcAQ6HNa

Este cea mai fericită zi din viața mea. Mai întîi mi s-a născut fetița, iar apoi am dat 3 goluri și mi-am ajutat echipa. Este o zi pe care nu o voi uita niciodată”, a vorbit spaniolul după meci. În prezent, Jonathan Soriano evoluează în Spania la Girona.

Soccer - Austrian Football Bundesliga - Red Bull Salzburg v SK Rapid Wien - Red Bull Arena

  • 33 de ani a împlinit Jonathan Soriano pe 24 septembrie
  • 800.000 de euro este cota lui Jonathan Soriano, conform Transfermarkt

Îți recomand articolul despre tatuajul lui Marcelo.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: