Special

Rodri joacă pentru City și Spania, dar nu are Instagram sau mașini de fițe

Rodri este un fotbalist cu o mentalitate diferită față de alți jucători ai zilelor noastre. Mijlocașul este mult mai axat pe învățat decât pe partea financiară. De altfel, spaniolul în vârstă de 23 de ani a terminat o facultate pe spacializarea „Managementul Afacerilor”.

Pe vremea când juca la Villareal, el a preferat să stea în campusul universității în loc să stea într-un apartament, deși salariul îi permitea achiziția unei locuințe mai bune.

Rodri. Sursă foto: goal.com
Rodri. Sursă foto: goal.com

Rodri fotbalistul fără Instagram și care conduce o mașină la mâna a doua

Mijlocașul nu are cont de Instagram sau de Twitter cum au cei mai mulți fotbaliști și preferă să trăiască o viață simplă, fără să pună mare accent pe partea financiară.

Rodri și-a luat un Opel Corsa la mâna a doua, chiar dacă salariul său i-ar fi oferit posibilitatea de a alege o mașină mult mai luxoasă.

Fotbalistul consideră că nu este nevoie să cheltuiască mulți bani pe lucruri efemere în viață și care în câțiva ani se vor devaloriza foarte mult.

Rodri. Sursă foto: goal.com
Rodri. Sursă foto: goal.com

Viața lui Rodri prin ochii prietenului său cel mai bun

Prietenul său cel mai bun, Valentin Hanarejo, a povestit pentru Marca cum își trăiește starul lui Manchester City viața și cum se comporta la facultate:

„Oamenii erau de-a dreptul șocați când vedeau că un jucător de top din La Liga locuia în cămin. Împărțea spațiile comune cu ceilalți studenți, îi plăcea să stea cu toată lumea, la grămadă, să împartă canapeaua cu toți”.

„Da, așa este, era straniu să îl vezi în holul căminului, jucând tenis de masă, sau să îl vezi cum își duce lucrurile la spălătorie, la fel ca toți ceilalți studenți.

Cu toate că banii câștigați în La Liga i-ar fi permis să își cumpere cea mai scumpă mașină din lume, Rodri a preferat un Opel Corsa, la mâna a doua. Și-a cumpărat mașina asta de la o doamnă, imediat după ce a luat permisul de conducere”, a mai spus Valentin Hanarejo.

Rodri. Sursă foto: goal.com
Rodri. Sursă foto: goal.com

„Lumea l-a sfătuit să își cumpere o mașină mai bună, mai sigură, dar nu a înțeles de ce să cheltuiască banii pe o mașină scumpă. Mi-a spus o dată că nu înțelege nebunia asta, de ce să dai mulți bani pentru o mașină.

Mi-a mai zis că mașina e facută să te ducă din punctul A în punctul B, și atât”, a continuat prietenul lui Rodri.

Îți recomand articolul despre fotbaliștii români care au fost colegi cu Zlatan Ibrahimovic.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: