Ligue 1

A murit Daniel Leclercq, singurul antrenor care a câștigat Ligue 1 cu Lens

Franța este îndurerată la aflarea veștii conform căreia Daniel Leclercq, fostul antrenor al lui Lens a decedat. Leclercq este singurul tehncian care a reușit să câștige campionatul și Cupa Franței cu RC Lens.

„Anunțăm cu mare durere că l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jucător, antrenor și figură emblematică a clubului, Daniel Leclerqc va rămâne mereu în memoria noastră. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!”, s-a arătat într-un comunicat din partea clubului postat pe rețelele de socializare.

  • 70 de ani împlinise Daniel Leclerqc pe 4 septembrie

Daniel Leclerqc, fostul antrenor al lui Lens, a decedat

Daniel Leclercq, fost jucător al lui Marseille și al lui Lens a decedat vineri, 22 noiembrie, la vârsta de 70 de ani. Conform medicilor, Daniel s-a stins din viață în urma unei probleme pulmonare în Martinica, țară în care se mutase de câțiva anu buni.

Poreclit „druidul”, Daniel Leclercq a fost un jucător foarte titrat în tricoul lui „OM”, iar ca antrenor a reușit una dintre cele mai mari surprize din Ligue 1 și anume să câștige campionatul cu Lens în sezonul 1997-1998 și alături de care a câștigat Cupa Franței în sezonul 1998-1999.

Îți recomand articolul cu video-ul în care Cavani se ceartă cu Messi.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: