Premier League

Acel moment când pierzi cu o echipă din liga a treia | Aguero se bate cu un fan

Wigan vs. Manchester City 1-0

Cum este să ai una dintre cele mai bune și bogate echipe din lume, să practici un fotbal minunat și totuși să fii eliminat din cupa Angliei de către Wigan, o echipă din liga a treia? Manchester City este cea mai în măsură să ne răspundă la această întrebare. 😀

Luni seară, Manchester City s-a deplasat la Wigan cu un singur scop și anume victoria. Deși partida a fost dominată copios de aceștia, gazdele la singurul șut pe poartă au reușit să decidă soarta partidei, marcatorul fiind nimeni altul decat Will Grigg, unul dintre cei mai iubiti jucatori din lotul lui Wigan.

gettyimages-920876312

Statisticile sunt incredibile și totodată demonstrează încă o dată că fotbalul se joacă doar pe goluri. La capitolul posesie Manchester City a avut 83%, în timp ce Wigan a avut doar 17%. Trupa lui Guradiola a reușit 845 de pase pe toată durata partidei, iar Wigan a avut doar 183.

Spiritele s-au încins după meci. Jucătorii lui City s-au răzbunat pe fanii adverși pătrunși pe teren să sărbătorească victoria!

Totul a început de la cartonașul roșu pe care Fabian Delph l-a încasat în minutul 45, decizie ce a fost dur contestată de Pep Guardiola.

14975dbfc74cff9f385459eb3e571efc

 

La pauză, antrenorul lui City l-a așteptat pe managerul lui Wigan, Paul Cook pentru a-i cere socoteală.

La sfârșitul partidei, Pep i-a înțepat din nou pe adversari spunând că au avut un singur șut pe poartă, însă a mai declarat: „Nu s-a întâmplat nimic. Cartonaș roșu, asta a fost decizia. Felicitări lui Wigan pentru calificare. Am făcut absolut totul, am făcut o greșeală, iar acest tip de meci e ca o finală. Bine, acceptăm înfrângerea. Felicitări învingătorilor”, conform Digisport

pep-guardiola-paul-cook-manchester-city-wigan-athletic_bgd7wd0o4cw1aq7900r33lv3

Atacantul cetățenilor, Kun Aguero nu s-a putut abține și a lovit un fan al gazdelor intrat pe teren pentru a sărbători victoria.

Sursă: Youtube Canal de Youtube:FMG

Nu uitați să dați un like la pagina noastră de Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: