Special

Încă un thriller | FCSB redusă la tăcere de Lazio

Dezastru pe Olimpico din Roma

După meciurile cu Manchester City și Sporting Lisabona, am sperat că FCSB va învăța din greșeli și nu le va mai repeta. Din păcate realitatea este cruntă (5-1), o nouă înfrângere dureroasă în Europa. Dintre toate meciurile umilitoare parcă acesta doare cel mai tare, deoarece jucătorii lui Lazio nici nu au depus un efort prea mare pentru a câștiga, iar soarta calificării era decisă încă din prima repriză.

Immobile

Până la urmă unde speram să ajungem cu un portar ieșit de pe băncile școlii, fără experiență, în care ne puneam speranța că îi va face față lui Immobile. Cu o defensivă aeriană, un portar neexperimentat, un căpitan dictat din „lojă”, care după mine nu are ce căuta în primul 11, plus un mijloc improvizat rezultatul este perfect meritat și mai ales încă o dată demonstrează că profesionalismul și managementul unei echipe contează enorm.

Legat de managementul și profesionalismul de la FCSB prefer să nu mă pronunț deoarece specialiști precum Meme Stoica, Nicolae Dică sau George Becali își arată adevărata față mereu când este vorba de bani. În orice caz, legea este una singură la echipă și anume „Sărut-mâna patroane !” (pentru cei care îmi veți scoate ochii că „nea’ Gigi face case la oameni săraci și dă bani la cerșetori”… vă rog să nu comentați, deoarece nu vă voi răspunde)

avon.ro%20

La golul cinci Immobile cred că s-a simțit exact ca în curtea școlii sau pe „maidan”, trimițând-ui la culcare atât pe Vlad cât și pe Moarais. Dacă nu ați văzut faza vă las filmulețul să vă delectați.

 

Sursă: Youtube  Canal de Youtube:Luxury Football

Budescu și cu Gnohere din nou cei mai buni din echipă, jos pălăria pentru cei doi care arată ce înseamnă să fii fotbalist de un nivel mai ridicat.

h54147537

Ca o încheiere, vreau să subliniez încă o dată că asta este diferența dintre o echipă condusă de oameni aroganți și nesimțiți și o echipă care este foarte bine structurată de la echipele de juniori până la prima echipă. Nu trebuie să mă credeți pe mine, doar căutați pe Youtube antrenamentele juniorilor de la Lazio și vă veți da singuri seama.

Nu uitați să va abonați la pagina noastră de Facebook !

onore.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: