Special

Adio fotbal ! $tanciu la arabi !

Ana Maria Prodan, impresara lui Nicolae Stanciu, ne-a tot amenințat că există o ofertă mare pentru jucătorul ei.

S-a zvonit de AC Milan, s-a vorbit de Zenit ba chiar și de Fenerbahce.

Ei bine nu 🙂 Stanciu a semnat cu Al Ahli. Nu știu sincer care Al Ahli, pentru că în zona golfului sunt multe echipe cu această denumire și sincer nici nu prea îmi pasă.

Văzut de mulți, printre care și de mine, un jucător de mare perspectivă și care poate avea succes în Europa, Stanciu la doar 25-26 de ani, s-a hotărât că este timpul să dea la schimb fotbalul și performanța pe un salariu mare.

Pentru mine, în acest moment Stanciu nu mai există ca fotbalist, pentru că nivelul din Arabia este extrem de scăzut.

Nu vă obosiți să veniți cu exemple precum Xavi, Benatia sau Raul. Câți ani au sau au avut ei când s-au transferat acolo și câți ani are Stanciu…?

Una este să-ți fi atins potențialul în carieră, să obții performanțe notabile și să te retragi în liniște în Arabia 2-3 ani, alta e să ai 25-26 de ani și să dai cu piciorul la tot ce ai făcut, doar pentru un salariu mai mare.

Pe „marea noastră impresară”, nici măcar nu o interesează soarta jucătorilor ei, ci doar să-și treacă în CV ce sume de transferuri a obținut pentru jucătorii pe care i-a luat cu japca cândva. Nu mă credeți? Asta este declarația ei:

În momentul ăsta dețin cel mai mare transfer din istoria Belgiei, Cehiei și României. Dacă cineva aduce acum o ofertă de peste 30 de milioane de euro pentru Dennis Man, ăla chiar e șmecher. Poate să spună că m-a depășit

Cam ăsta este nivelul, I LOVE MY COUNTRY, ZIMBABWE !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: