Special

Adio Messi, adio Ronaldo ! Bine ai venit Mbappe !

Încă de ieri am asistat la eliminarea pe rând a Argentinei și a Portugaliei. Un moment trist, deoarece s-ar putea să fie sfârșitul unei ere în care Messi și cu Ronaldo de mai bine de 7 ani au dominat fotbalul Mondial.

Mă bucur enorm că i-am văzut jucând atât pe Ronaldo cât și pe Messi, dar la un moment dat tot trebuia să se termine supremația lor.

Între timp, francezul Mbappe a devenit singurul fotbalist după marele Pele, care a reușit să înscrie o dublă la un campionat Mondial, la o vârstă atât de fragedă.

FullSizeRender

Cred cu tărie că Mbappe va fi următorul jucător de geniu, un urmaș numai bun pentru momentul în care Messi și cu Cristiano se vor retrage din fotbal.

Remarcat acum 2 ani într-un meci de Champions League, AS Monaco-Manchester City, Mbappe a crescut incredibil de mult. A ajuns de anul trecut la PSG cu care a câștigat campionatul în Franța, iar acum la doar 19 ani a reușit o dublă împotriva Argentinei.

4221396001_5566292709001_5566289098001-vs

Kylian Mbappe este adesea comparat cu fostul star francez Thierry Henry, care și-a început cariera în fotbalul profesionist tot la AS Monaco.

Regret enorm eliminarea lui Messi și a lui Cristiano Ronaldo, dar mă bucur atât pentru Uruguay, care a jucat excepțional cât și pentru Franța, care a arătat că merită să spere la câștigarea Campionatului Mondial.

În încheiere, le mulțumesc încă o dată lui Messi și Ronaldo pentru tot ce au însemnat în fotbalul mondial, iar de acum mă aștept la foarte multe lucruri extraordinare din partea lui Kylian Mbappe.

Kylian-Mbappe

Nu uitați să ne urmăriți pe Facebook și pe Instagram .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: