Intern

Alexandru Crețu putea juca la FCSB. A refuzat să vină în 2015

Alexandru Crețu e marea revelație a sezonului pentru fotbalul românesc, deși el evoluează în Slovenia, la Maribor. Totuși, partidele făcute pentru naționala lui Mirel Rădoi l-au adus în centrul atenției.

Mai mult decât atât, în 2015 când juca la Poli Iași, Crețu a fost dorit insistent de FCSB, dar a refuzat să semneze cu aceștia, preferând să plece în Slovenia.

Alexandru Crețu la Poli Iași. Sursă foto: prosport.ro
Alexandru Crețu la Poli Iași. Sursă foto: prosport.ro

De ce nu a mai semnat Crețu cu FCSB

Alexandru Crețu a explicat în 2015, după ce a semnat cu Olimpija Ljubljana, motivul pentru care nu a mai semnat cu FCSB, deși transferul său părea iminent:

„Am ales să nu îmi mai prelungesc contractul, pentru că, atunci când eram sub contract, am avut nişte oferte bune şi au fost refuzate. Am avut în 2015 de la FCSB o ofertă foarte bună şi nu mi-au dat drumul atunci cei de la Iaşi, dar mai bine așa.

Oricum, nu m-am simţit dorit cu adevărat la FCSB şi de aceea am ales să vin aici (Slovenia). Acesta a fost principalul motiv. FCSB este cea mai bună echipă din România şi cred că sunt la fel de profesionişti precum cei din Slovenia”, declara Crețu în 2017.

Îți recomand articolul despre petrecerea cu alcool și cu dame de companie din lotul naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: