Serie A

Visul ciudat al lui Francesco Totti și al soției sale

Francesco Totti este una dintre cele mai marcante prezențe în tricoul lui AS Roma, iar acesta și-a petrecut toți cei 24 de ani din cariera fotbalistică pentru un singur club, lucru deosebit raportându-ne la fotbalul actual.

Totuși, fostul căpitan al romanilor a visat întotdeauna să poată să iasă în centrul Romei fără să fie asaltat fani care să-i ceară autografe.

Astfel, din cauza pandemiei, Roma nu a mai fost populată cum se întâmpla în trecut, iar Totti și-a scos soția în oraș, până la „Fontana di Trevi”.

Francesco Totti și soția sa la Fontana Di Trevi. Sursă foto: goal.com
Francesco Totti și soția sa la Fontana Di Trevi. Sursă foto: goal.com

Francesco Totti și-a împlinit visul

Francesco Totti și-a împlinit visul și a reușit să o scoată pe Ilary Blasi, soția sa, în centrul Romei, fără să fie asaltat de fani care să-i ceară autografe sau poze.

„Da, mi-am dorit mereu să mă mai plimb prin centrul Romei fără să fiu asaltat de fani. A fost o plimbare ca pe vremuri, liniștită și relaxantă”, a spus fostul căpitan de pe „Olimpico”.

Francesco Totti și soția sa. Sursă foto: goal.com
Francesco Totti și soția sa. Sursă foto: goal.com

Ce e foarte interesant din gesturile lui Francesco Totti e faptul că viața sa gravitează în jurul Romei, orașul pe care îl iubește cel mai mult, la fel ca pe AS Roma.

Adică nu mulți fotbaliști visează să se poată plimba liniștiți prin centrul orașului în care au crescut.

Are Roma un farmec aparte, mai ales pentru fotbaliștii lui AS Roma, pentru că, să nu uităm, Totti nu a fost singurul fotbalist loial clubului.

Îți recomand articolul despre felul în care Raul Gonzalez îi pune la punct pe tinerii fotbaliști.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: