Premier League

Almiron, „asasinul paraguayan” și Saint-Maximin, „regele driblingurilor”, motivele pentru care Newcastle chiar joacă fotbal. VIDEO

Miguel Almiron și Alain Saint-Maximin sunt motivele pentru care stilul de joc al lui Newcastle pare mai drăguț, cel puțin decât în prima parte a sezonului.

Nu este o mirare că antrenorul Steve Bruce vrea să impună un stil de joc tipic englezesc, exact cum se practica în urmă cu 20 de ani în Premier League.

Totuși, prin aducerea lui Miguel Almiron și al lui Alain Saint-Maximin, „coțofenele” parcă arată și o mică dovadă de fotbal de calitate, cu pase interesante, driblinguri și combinații superbe între jucători.

Almiron și Saint-Maximin, talismanele lui Newcastle

Chiar dacă Miguel Almiron a început mai slab meciurile de la venirea sa la Newcastle, mijlocașul adus din MLS a început să dea un randament mult mai bun de la reluarea Premier League.

Almiron a ajuns la 8 goluri și două pase decisive în 38 de meciuri.

De cealaltă parte, Alain Saint-Maximin pare că este superstarul „coțofenelor”, atât prin felul de a se îmbrăca, dar și prin tehnica pe care o are.

Mijlocașul francez are patru goluri și șapte pase decisive în 26 de meciuri și este de departe cel mai bun jucător al lui Newcastle din acest sezon.

Newcastle trebuie să facă eforturi pentru a-i păstra

Odată cu forma lor foarte bună, apar și problemele pentru Newcastle, pentru că Diego Simeon și-l dorește pe Almiron la Atletico Madrid, iar PSG a pus ochii pe Saint-Maximin.

Steve Bruce a declarat în nenumărate rânduri că cei doi fotbaliști ai săi nu sunt de vânzare, însă Atletico Madrid și PSG pot face oferte foarte tentante.

  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Alain Saint-Maximin, conform transfermarkt.com
  • 16.000.000 de euro este cota de piață a lui Miguel Almiron, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre cei mai buni portari ai secolului 21.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: