Special

Raja Casablanca: cei mai nebuni fani din lume. Video

Uitați toate filmulețele cu ultrași pe care le-ați văzut până acum! Ei, Raja Casablanca, sunt cei mai nebuni fani din lume.

Și chiar dacă nu sunteți de acord cu mine, trebuie să recunoașteți că sunt cel puțin printre cei mai fanatici suporteri din lume 🙂 .

Cei mai nebuni fani din lume la Raja Casablanca

Raja Casablanca este cel mai mare club de fotbal din Maroc. Fondați în anul 1949 de către mișcarea de rezistență marocană, alb-verzii au printre cei mai loiali fani din lume.

Raja este cunoscută drept „echipa poporului”, în opoziție totală cu rivalii de la Wydad, care sunt echipa bogaților.

Vulturul de pe stemă reprezintă libertatea, iar culoarea verde înseamnă speranța.

Primul titlu pentru Raja Casablanca

Raja a așteptat până în anul 1988 pentru a câștiga primul titlu din istorie, dar a meritat. Bucuria a fost imensă, iar fanii au creat o atmosferă incendiară chiar și atunci.

Ultrașii lor au fost votați pe locul 3 în 2014, dar de la an la an se întrec în coregrafii care mai de care mai impresionante, în special la derby-urile cu Wydad.

Mai mult decât atât, Raja știe cum să păstreze legătura cu fanii și prin rețelele de socializare, atât de puțin folosite de formațiile românești.

În aprilie, Raja a ocupat locul 6 la nivelul interacțiunilor pe Facebook din toată lumea, nu doar la nivelul echipelor de fotbal, ca să vă faceți o impresie despre cât de mare este cererea pentru meciurile și produsele oferite de marocani.

În prezent, Marca îi nominalizează la premiul de cei mai buni fani din lume.

Acum, după publicarea articolului, aștept să primesc un telefon de la prietenul meu marocan în care să-mi explice cu Wydad e de o mie de ori mai bună 😂.

Îți recomand articolul despre Lucas Digne, fundașul lui Everton dorit de Manchester City.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: