Ligue 1

Alvaro a spus cum a fost jignit de Neymar

Alvaro și Neymar au fost protagoniștii celui mai aprins moment din derby-ul dintre PSG și Marseille, 0-1. Starul lui PSG a acuzat că fundașul lui OM a avut derapaje rasiste, în timp ce Alvaro îl acuză pe Neymar de alte jigniri.

Alvaro a spus cum Neymar l-a jignit

„Cuvintele pe care Neymar mi le-a putut spune sunt enorme. Ne-am simțit prost, nu doar eu, familia mea și rudele mele, pentru că pe ele le-a înjurat.

De atunci nu am mai ieșit din casă. Nu era nimeni pe stadion, luminile se stingeau, iar arbitrii au venit în apărarea mea. Dacă i-aș fi spus ceva ar fi apărut în fața tuturor camerelor”, a spus Alvaro.

„Am fost superior lui Neymar în acest joc, l-am scos de pe balamale și a fost neajutorat în acea zi. Trebuie să știe cum să digere înfrângerile, trebuie să știe să piardă și să știe când lucrurile nu se fac bine.

Jocul în general a fost destul de slab al lui și a venit cu tot felul de provocări. Neymar mi-a spus că a câștigat într-o zi ceea ce câștig într-un an și este adevărat. I-am spus că sunt foarte fericit cu salariul meu.

Întreaga zi a jocului lui Neymar a fost nefericită, plină de provocări. Nu am făcut insulte rasiste, nu voi permite să fiu umilit și nici cariera mea. Neymar nu merită nimic de la mine, nici respectul meu, nici nimic”, a mai spus Alvaro.

Îți recomand articolul despre împrumutul la FCSB care i-a schimbat în rău toată cariera.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: