Special

Știrile dimineții

Să începem o nouă ediție a știrilor dimineții! ✌🏻

Știrile dimineții! Regretul lui Iker Casillas

Iker Casillas regretă că finalul carierei sale nu a fost așa cum și-a plănuit, din cauza problemelor la inimă suferite:

„Cariera mea nu s-a terminat așa cum mi-ar fi plăcut și îmi pare foarte rău pentru asta”.

Scrisoarea lui Mkhitaryan pentru sfârșitul războiului dintre Armenia și Azerbaijan

Henrikh Mkhitaryan, fotbalistul lui AS Roma și căpitanul echipei naționale de fotbal a Armeniei a trimis o scrisoare deschisă către Donald Trump, Vladimir Putin și Emanuel Macron, în contextul războiului declanșat între Azerbaijan și Armenia în regiunea Nagorno-Karabakh.

Sunt un sportiv profesionist care reprezintă cu mândrie țara mea Armenia la nivel internațional și astăzi vă scriu cu inima foarte grea.

În timp ce lumea asistă la un război fără precedent și tragic în Nagorno-Karabakh, permiteți-mi să-mi exprim profunda preocupare că patria mea este în pericol.

În timp ce războiul intră în a doua săptămână de lupte grele, Armenia nativă și Artsakh se apără împotriva agresorilor pentru dreptul nostru primordial de a fi o națiune, de a exista pe meleagurile noastre istorice și de a ne păstra moștenirea și valorile creștine cunoscute în lume.

„Acest lucru nu se poate numi altfel decât o crimă de război. Vă atrag atenția asupra faptului că situația actuală din Artsakh este la un pas de catastrofă umanitară.

Mai mult, aceste evenimente tragice se întâmplă cu interferența directă a forțelor regionale externe și a luptătorilor străini în proximitatea Federației Ruse și a Uniunii Europene, ceea ce constituie o amenințare directă pentru securitate și pentru țările dvs. Armenia și Artsakh sunt singuri în lupta lor împotriva terorismului internațional”, a fost mesajul său.

Mirel Rădoi anunță că Islanda – România se poate decide și după 120 de minute

„Să zicem că 50 la sută știu echipa. Mai am un antrenament, mai am de verificat unele informații, rapoarte și vom vedea și în funcție de ceea ce am pregătit. Totul e în funcție de strategia noastră pe care o vom aborda, ca plan inițial.

Sincer, avem mai multe planuri de joc, dar trebuie să recunoaștem ca poate exista și o partidă de 120 de minute.

E foarte bine, spritul de competiție la națională a început să crească. Ne bucură aspectul ăsta pentru că ne pune în dificultate să alegem atent primul 11. E clar că competitivitatea între jucători, pe posturi, e foarte ridicată”, a spus Mirel Rădoi.

Hatem Ben Arfa, la Bordeaux

Hatem Ben Arfa a găsit o nouă echipă din Ligue 1 la care să joace și a ales destul de bine, pentru că a ajuns, liber de contract, la Bordeaux.

Bordeaux are un început bun de sezon, iar venirea lui Ben Arfa constituie un avantaj real pentru echipă.

Îți recomand articolul cu quiz-ul desore cât de bine îl cunoști pe Cristiano Ronaldo.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: