Special

Amenințări cu pistolul, depunctări la comisii, dar chiar și așa Paok joacă fotbal

Sezonul trecut a fost un calvar pentru Paok Salonic. De la extaz la agonie, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut campionatul pe ultima sută de metri, dar nu din punct de vedere fotbalistic ci din punct de vedere disciplinar, pentru că nici în Grecia regulamentele nu se respectă de către toată lumea și mai important, regulamentul nu este aplicat pentru toată lumea.

Amenințări cu pistolul și depunctări

Acest episod a făcut înconjurul lumii, imaginea cu patronul lui Paok care a intrat pe teren și și-a obligat jucătorii să plece la cabine, având un pistol la el, rămâne una din cele mai sumbre imagini văzute vreodată pe un stadion de fotbal.

Club-president-invades-pitch-with-gun

De-a lungul campionatului trecut au existat mai multe depunctări și tentative de depunctări pentru Paok. În meciul cu Olympiakos, antrenorul Marco Silva a fost lovit în cap cu o rolă de hârtie și a ajuns la spital. Meciul nici nu s-a jucat și nici nu s-a reluat, iar Olympiakos a fost desemnată câștigătoare la masa verde.

După acest episod, a urmat meciul cu AEK Atena, care era decisiv pentru campionat. Atunci a intervenit patronul echipei pe teren, iar Paok a fost depunctată și a pierdut din nou meciul la masa verde, iar în aceste condiții AEK Atena a câștigat campionatul.

Totuși Paok joacă fotbal

Da, Paok pentru mine este adevărata campionă a Greciei din punct de vedere fotbalistic. Sezonul trecut Paok a fost cu mult peste rivalele ei Olympiakos, AEK Atena sau Panathinakos.

Acest lucru s-a demonstrat și în campania de calificări pentru UCL de anul acesta.

După ce nu doar că i-a eliminat pe elvețienii de la Basel, ci i-a spulberat la general cu 5-1, Paok Salonic a trecut ieri seară și de Spartak Moscova.

În tur scorul a fost decis în prima repriza, Spartak a condus cu 2-0 până în minutul 29, iar Paok a revenit și a întors scorul la 3-2.

Acesta a fost și scorul final al ambelor meciuri, deoarece în partida de ieri jucată la Moscova, Paok a remizat cu Spartak 0-0.

spartak-paok-fenerbahce-benfica-si-ajax-standard-live-stream-online-turul-3-preliminar-liga-campionilor-2

În play-off-ul Ligii Campionilor, grecii vor da peste Benfica Lisabona și deja se anunță un meci fantastic.

Concluzie

Din păcate deși jucătorii lui Paok meritau mai multe, din cauza indisciplinei suporterilor și a inconștienței patronului, nu au reușit să ia titlul pe care îl munciseră din greu. Partea bună pentru ei este că echipa chiar joacă fotbal și are niște jucători foarte interesanți, care reușesc meci de meci să uimească pe toată lumea.

thumbnail_PAOKF.C_-1

Nu uitați să urmăriți Primul 11 pe Instagram, Facebook și Youtube.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: