Premier League

Cum s-au descurcat noii jucători ai lui Chelsea ?

Chelsea nu a făcut multe transferuri vara aceasta, însă cele câteva pe care le-au făcut au fost foarte relevante pentru stilul de joc practicat de echipa lui Sarri.

Pe lângă antrenorul Maurizio Sarri, Chelsea a transferat 3 jucători: pe Kepa Arrizabalaga, care odată cu acest transfer devine și cel mai scump portar din lume, Jorginho un mijlocaș de la Napoli pe care Sarri îl cunoaște foarte bine și veteranul Robert Green, venit liber de contract.

Chelsea-Sarri-Jorginho-Kepa-1

În primul meci al sezonului, Chelsea a întâlnit-o pe Huddersfield, un adversar foarte la îndemână, dar care juca pe teren propriu și putea să pună probleme.

Din fericire pentru „The Blues”, jucătorii au fost conectați la maxim în această partidă și au câștigat meciul cu 3-0. Golurile au fost marcate de Kante, Jorginho(penalty) și de către Pedro.

Cum s-au descurcat noile transferuri ?

Noii jucători ai lui Chelsea s-au descurcat foarte bine și pare că s-au integrat în formula gândită de Maurizio Sarri, dar o să-i iau pe rând ca să-i analizez:

Kepa Arrizabalaga– fostul portar al lui Bilbao pare să îl facă uitat pe Courtois, plecat la Real Madrid. Nu a avut prea multe mingi de apărat dar comunică bine cu fundașii și se simte că dă o stare de siguranță.

kepa-110818

Jorginho– mijlocașul lui Chelsea a făcut un meci foarte bun, a fost implicat în multe acțiuni de atac, a reușit să marcheze, iar cotidianul britanic Daily Mail i-a acordat nota 8, pentru meciul de ieri.

0_Huddersfield-Town-v-Chelsea-FC-Premier-League

Robert Green– a fost rezervă ieri, cel mai probabil postul pe care îl va ocupa la meciurile din campionat din acest sezon

Evident, este prea devreme pentru a mă pronunța asupra noilor jucători ai londonezilor, însă, după acest prim meci, au lăsat o impresie foarte bună.

Vouă cum vi s-au părut cei doi ?

Nu uitați să urmăriți PRIMUL 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: