Intern

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului Edi: „Am tot schimbat antrenori la națională! Trebuie să mai umblăm și la jucători”

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi, fiind de părere că selecționerii naționalei României au tot fost schimbați în ultima perioadă, dar problema poate fi la jucători.

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului Edi

„E încrezător, analizează meciurile din competiția internă, se gândește la ce a rămas de jucat și ce poate face nou pentru meciurile din această competiție.

Îl văd în continuare extrem de încrezător, e adevărat că șansele sunt aproape nule, dar, cu toate astea, speră să poate aduce la echipa națională jucători care să formeze noua echipă.

De-a lungul ultimei perioade, am tot schimbat selecționerii. A fost Contra, l-am schimbat, a fost Rădoi, l-am schimbat. Acum e Edi, iar dacă următoarele două rezultate nu vor fi bune, sunt șanse și ca el să fie schimbat.

Eu sunt de părere că problema este și la jucători, motiv pentru care cred că ar trebui ca unii să fie lăsați acasă”.

Edi a avut și probleme de lot, nu l-a avut la dispoziție pe Ianis Hagi, care e accidentat, nu l-a avut la dispoziție nici pe Dennis Man, alt jucător important”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: